Pages

yours 19 JUNE :)

Assalamualaikum guys dan salam selamat untuk rakan rakan yang membaca blogspot saya yang comel lagi menarik ini . kan kan . okay asal mulanya nak update tapi tiada story dan kali ini  nak update tentang seorang gadis cantik ini . hmmmm ..

kawan adalah segalanya , dia permata , dia pendengar dan dia dicipta untuk berkawan dengan saya itu yang penting. even dia pernah lukakan hati saya ,tapi bila dia pernah jadi kawan saya ia tetap kawan sampai bilabila . okay itulah introduction nyaaa.. hahaha .

Today is precious days for my hunny . . He’s my bofie , he’s my daddy and my mummy .  he’s also my gurfie :P . . hahaha actually HE is SHE . .  guess who ? don’t know ha ? ok lets me give a clues


1st  : she are bunny
2nd : she’s pretty than me . of cos lah kannnn
3rd  : she kiut enough .
4th : she’s funny
5th : she never make me feel alone
6th : i knew her when we are in our 1st secondary school in smk trolak then i make a moved first 
7th : she’s never give up
8th : she’s caring sangat sangat
9th : she’s sleeping beuty

10th : she take an electrical engineering in uitm Pulau Pinang 

tadaaaa



single lagi ni . meh isi borangggg kat sini 

siapakah gadis semasa gambar di atas ini , siapa siapa ? siapa kenal dia ? siapa ? angkat bahu cepat ..
okay nama beliau Noranasuhah bt Abdul Salam . umur beliau sama seperti saya , tahun 94' .. hmm no telefon ? dia cuma pakai public phone youu oulss.. okay dia kawan semasa saya di kejohari dan kawan saya selamanya , dia kawan sebelah dorm , segosip, kawan segelak , kawan semenangis . even kita dah jarang jumpa tapi aku tetap sayang kau selamanya . kenangan yang dicipta antara kita ia sebagai memori yang takan pupus mahupun terpadam . hari ini birthday beliau . . happy birthday to you ! happy birthday to you !! happy birthday to nowar , happy birthday to youu !!! pooomm pommm*bungaapi*


* happy birhday nowar yang ke 19 , ouuuchhh kakak seyhh, ingat saya lagi muda dari awak .
*semoga hapy go lucky , ceria selaluu , no nagishh no nagish
*stay cun and comel dan pendek selamanya
*belajar rerajin , kau kakak ! so kau kena yang terbaik yeeee..
*ingat walau ape pun terjadi takde sape dapat pisahkan kita sekawan yeee..
*maaf kalau ade buat salah dekat youu babe .
*iloveyouu tangad tangad , muah muah pipi dia ...
INGAT ! jangan ade sesiapa kacau kawan saya ini , datin J pukul nanti *acahacahgangster*




yang macam aku cakap yang dia ni caring tuh kan . . cer tengok muka caring dia bila dia ter OVER caring . hahaha 


hahaha khusyuk kannnn



Nowar , kau balik ty tuntut hadiah ok . . baru ingat nak celebrate bufday kau kat hotspring . tapi cuti kita lain-lain :( . . so nanti tuntut hadiah ye :) aku dah beli dah . . nanti kau bayar balik ye . HAHAHA kidding



friends till jannah okay :)
comel nya muka aku !!! HAHAHA *perasan itu lumrah*

dan yang penting last sekali mesti kena ada muka aku yang acahacah model tak jadi ni janji hati aku kiuttt 


papaiii . lope u .. muahhh







2 comments:

  1. Heeee. thanks dear. aku nak kol kau. sgt2 nak kol. tapi tu laa. xkan aku nak kol public la kan??haha. org suhh pakai henset xnak. ok. nanti aku tuntut. aku harap kau bagi laki hensem utk aku. haha. gatai.

    ReplyDelete

uit sayangku ~ bace je ke . .komen ler ckit . . lai lai